top of page

Om fotografen

Hei! Så kjekt at du har tatt turen innom. Kanskje lurer du på hvem som skjuler seg bak alle disse fortografiene og det store kamerahuset?

 

Jeg heter Karoline, og startet Fotograf Karoline Rage i 2011. Kort fortalt er jeg en sprudlende rogalending som elsker å dokumenter livets små og store øyeblikk med fotoapparatet. Dette gjør jeg gjerne ute i vill natur hvis det lar seg gjøre. Naturen er nemlig min største inspirasjonskilde og her tilbringer jeg så mye tid som mulig når jeg ikke etterarbeider bilder eller jobber som kommunikasjonsrådgiver.

Jeg er utrolig heldig som gjennom fotograferingen får lov til å møte så mange fantastiske mennesker og ta en liten del i livene deres. Det er noe helt spesielt med å få et frikort tett inn på andre menneskers hverdag og liv, og få dokumentere historiene, øyeblikkene og kjærligheten som utspiller seg. Det er her jeg liker meg best. Midt mellom det ekte og ærlige. Her finner jeg min inspirasjon, og jeg håper at det vises igjen i bildene mine. Jeg ønsker å skape bilder som drar deg tilbake i tid og vekker følelser du nesten hadde glemt, slik at øyeblikkene kan få leve videre flere generasjoner frem i tid.

 

Send meg gjerne en mail for en liten prat om du skulle være interessert. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

1T6A9767.jpg

Take a Look

4T2A3999-kvadrat.jpg
bottom of page